ALEDJO

Od male zanatske radionice osnovane daleke 1967. god. koja se bavila kovačkim uslugama i bravarijom, prerasta mašinsko-kovačku radionicu 1992. god., pa sve do 2006. kada radionica izrasta u metaloprerađivačko preduzeće.

Danas ALEDJO DOO poseduje impozantan mašinski park koji čini preko 20 mašina, i to mašine za: struganje, glodanje, bušenje, razvrtanje, dubljenje, kovanje i zavarivanje. Specijalnost firme ALEDJO DOO su raznovrsnost usluga-izrade pojedinačnih i maloserijskih delova iz oblasti održavanja.

Postoji niz projekata na kojima firma radi kao što su transportni sistemi, sistemi prenosa snage, prehrambena i laboratorijska oprema, delovi iz auto industrije, delovi poljoprivredne mahanizacije, sistema konustrukcija, elementi raznih postrojenja i utenzilija.

Danas radimo sa ozbiljnijim firmama i specijalizovali smo se za nove delove koje do sada nismo radili, kao što su delovi za rendgen mašine, delovi mašina za preradu voća i povrća, delovi mašina za industrijsku automatizaciju.

 

Nasa specijalnost je sirok spektar proizvodnje pojedinacnih i maloserijskih komponenti.

Posedujemo masinski park od 35 masina od kojih su 15 HURCO CNC obradni centri.

 

CNC masinska obrada je proizvodnja delova i komponenti u celini kao i obrada dorada postojecih delova.

 

Proizvodimo delove za razne industrije, potrebe raznih instituta, medicinske uredjaje, mikroskopi rendgeni, termickih i termovizijskih sistema, kamera i kontrolnih sistema.

Izrada delova i alata svih vrsta delova za automatizaciju, medicinske uredjaje, auto industriju, pakerice.

Contact info
Borčanskih žrtava 1914 53, Borča, Centralna Srbija 11000, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.