ALING-CONEL

ALING-CONEL sa više od 30 godina iskustva predstavlja regionalnog lidera u inovativnim i sigurnim elektroinstalacionim rešenjima.

Ulaganjem u savremenu opremu i ljudske resurse alatnica se širi i tokom godina prerasta u moderno industrijsko postrojenje za proizvodnju mašinskih sklopova, instrumenata i elektroinstalacionog materijala.

Savremene metode dizajniranja i projektovanja, potpuna primena međunarodnih standarda i posedovanje ogromnog znanja i iskustva inženjera i radnika su ključni faktori postizanja visokog nivoa kvaliteta i prepoznavanja proizvoda. Višedecenijsko iskustvo u izradi alata za brizganje i složenih mašinskih sklopova kao i najsavremenija oprema za izradu alata, brza priprema, visoka tačnost izrade i mogćnost izrade geometrijski komplikovanih površina kao rezultat daju pouzdane i kvalitetne alate za brizganje i za proizvodnju precizno oblikovanih proizvoda.

Posle više od tri decenije rada i konstantnog razvoja, Aling Conel, nije samo brend već i kreator trendova.

U svom proizvodnom asortimanu danas, ALING-CONEL nudi 2 programa za doznu fi60, 2 modularna programa, 3 OG programa, priključni i instalacioni pribor.

Kroz stalni razvoj i unapređenje, ali i oslonac na mlađe naraštaje, ALING-CONEL se vrtoglavo popeo na sam vrh. Kao regionalni lider u elektroinstalacionim rešenjima, ne nude samo pametne kuće, već i pametne odluke. Za pametne izbore, za sigurne kuće, za neku novu dimenziju življenja, novu dimenziju kvaliteta.

Naš imperativ je da se svi Aling Conel proizvodi proizvode od najkvalitetnijih sirovina, testiraju se u našoj laboratoriji i sertifikuju u renomiranim sertifikacionim kućama Evropske Unije.

Širok asortiman proizvoda, modela i boja daje mogućnost mnogobrojnih kombinacija koje će oplemeniti svaki prostor, a ujedno ispuniti svoju primarnu upotrebnu vrednost.

Jednostavna ugradnja ili zamena postojeće instalacije čini naše proizvode popularnim kako kod profesionalnih električara tako i kod samih korisnika.

ALING-CONEL – NOVA DIMENZIJA KVALITETA

Contact info
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.