Naša porodična firma osnovana je 1965. Zapošljavamo preko 180 zaposlenih proizvodeći godišnje oko 600.000 artikala. Što se tiče ergonomskih školskih torbi, vodeći smo proizvođači u Evropi a uz to proizvodimo i tekstilne torbe po meri zasnovane naidejama klijenta u doslednom premium kvalitetu sa  brzim rokom isporuke čak i u malim proizvodnim serijama.

Gortovo sve radimo sami u našim fabrikama u Srbiji počev od sečenja, dizajniranja (grafike, vezovi, itd),šivenja, završne obrade i pakovanja. To nam omogućava da budemo nezavisniji od drugih dobavljača i od spoljnih uticaja i da istovremeno možemo bolje da kontrolišemo proizvodne procese. Sirovina koju držimo na lageru dovoljna je da snabdeve naše potrebe do čak godinu dana.

Ukupno imamo četiri odeljenja za šivenje od kojih je svako specijalizovano za različite vrste proizvoda čime postižemo efikasnost i stalni visok kvalitet.

Što se tiče kvaliteta, sledimo ISO standarde 9001 i 14001 i imamo ceo sistem za praćenje proizvodnje u svim odeljenjima za šivenje koji prati rad svakog zaposlenog da bi postigli željeni kvalitet i efikasnost. Pored toga, tokom cele proizvodnje koristimo 4 faze provere kvaliteta što nam garantuje vrhunski kvalitet.

305-11 Midi

Detalji proizvoda

Preporučen uzrast:  Osnovna škola

Veličina: H 28 x L 35 x W 13 cm

Težina: 780 g

Zapremina: cca. 16 L

Materijali: Vodootporan poliester

Dodatak: Privezak za ključeve, Zatvarač sa magnetom (Easy and Fast)

Garancija: 2 godine

“Midi” Klasična školska torba

Oblik i linije daju vrlo klasičan, ali ipak moderan izgled. Ovaj model je dobar izbor za osnovnu školu. “Midi” je težak samo oko 750 g i izrađen je od visokokvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Kolekcija sadrži različite šarene i uzbudljive obloge, pa je vredno pogledati! Torba je ojačana sa svih strana, gumene noge na donjem delu povećavaju stabilnost i izdržljivost.

Podstavljena ručka

Ručka omogućava detetu da komotno nosi torbu u rukama.

Novi magnetski sistem zaključavanja

Ovaj model poseduje zaključavanja pomoću kopči, dva magneta su postavljena na bočnim stranama gornjeg poklopca, što obezbeđuje lako i brzo otvaranje i zatvaranje torbe. Savršena kombinacija funkcionalnosti, bezbednosti i razigranosti: Deci će se sigurno dopasti!

Prostoran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci  da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Unutrašnji džepovi sa rajsferšlusom, nude lako i sigurno skladištenje karte, ključeva i manjih beleški,notesa. Unutrašnjost krije i džep za mobilni. Jedan poseban segment je dizajniran za futrolu. U prednjem džepu sa rajsferšlusom stane i kutija za užinu. Boca sa vodom moze se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)

Ergonomija

Ergonomski dizajnirana, tapacirana zadnja strana torbe obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagođene deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana. Pričvršćivači za grudi i pojas dodatno stabilizuju torbu kada dete vozi biciklo ili trči.Lako se priključuju na torbu, a ako se ne koristi, jednostavno se može ukloniti u bilo kom trenutku.

Sigurnost

Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana, čak i kad je mračno: pažljivo postavljene fluorescentne trake sa svih strana garantuju vidljivost po mraku.

305-12 Pack

Preporučen za školski uzrast

Veličina: H 38 x L 27 x W 13 cm

Težina: 610 g

Zapremina: cca. 18 L

Materijali: vodootporan poliester

Dodatak: Zatvaraé sa magnetom ( Easy and Fun), Držač za laptop sa mekom postavom, privezak za ključeve

Guarancija: 1 godina

Ne samo za školu

“Pack” teži samo 610 g.Napravljen je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Ovaj model je odličan ne samo za školu već i za putovanja i ostale potrebe dece. Ojačanja na svim stranama povećavaju stabilnost i izdržljivost.

Dodaci

Ručka sa udobnom,mekom postavom služi da deca mogu komotno nositi torbu u rukama.

Prostrane unutrašnji segmenti

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Boca sa vodom može se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)

Novi magnetski sistem zatvaranja

Ovaj model poseduje novi sistem zatvaranjapomoću kopči. Zahvaljujući jakim magnetima, može se otvoriti jednostavmo, a zatvara se automatski. Savršena kombinacija funkcionalnosti, bezbednosti i razigranosti: Deci će se sigurno dopasti!

Ergonomija

Ergonomski dizajnirana, tapacirana zadnja strana torbe obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.

305-14 Vintage

Preporučen uzrast: Osnovna škola

Veličina: H 30 x L 38 x W 13 cm

Težina: 870 g

Zapremina: cca. 15 L

Materijali: vodootporni poliester

Guarancija: 2 godine

“Vintage” Klasična školska torba

Oblik i linije daju vrlo klasičan, ali ipak moderan izgled. Ovaj model je dobar izbor za školu. “Vintage” je težine samo oko 870 g i izrađen je od visokokvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Kolekcija sadrži različite šarene i uzbudljive obloge, pa je vredno pogledati! Ojačanje sa svih strana i gumene noge na donjem delu povećavaju stabilnost i izdržljivost.

Podstavljena ručka

Ručka omogućava detetu da komotno nosi torbu u rukama.

Prostran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci  da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Nudi unutrašnje džepove sa rajsferšlusom, gde je lako i sigurno skladištenje karte, ključeva i manjih beleški. Unutrašnjost krije i džep za mobilni. Jedan poseban segment je dizajniran za futrolu. U prednjem džepu sa rajsferšlusom stane i kutija za užinu.

Ergonomija

Ergonomski dizajnirana, tapacirana zadnja strana torbe obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagođene deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana. Pričvršćivači za grudi i pojas dodatno stabilizuju torbu kada dete vozi biciklo ili trči.Lako se priključuju na torbu, a ako se ne koristi, jednostavno se može ukloniti u bilo kom trenutku.

Sigurnost

Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana, čak i kad je mračno: pažljivo postavljene fluorescentne trake sa svih strana garantuju vidljivost u mraku.


305-15 Mini Animals

Preporučen uzrast: 1-3 god

Veličina: H:25 L:18 W:11 cm

Težina: cca. 210 g

Zapremina: cca. 4 L

Materijali: Vodootporni poliester

Mini Animals

“Mini Animals” je mini ranac u obliku životinje dizajniran posebno za decu uzrasta od 1 do 3 godine u svakodnevnim aktivnostima, za piknike i za izlete. Ranac je težine samo 210 g. i proizvodi se od kvalitetnih i vodootpornih materijala. Ranac se pere u vešmašini na 30 C, na zadnjoj strani se nalazi naslikan adresar.

Extra Komfort i pričvršćivač za grudi

Mini Animals je komforan zbog extra mekane tapacirane zadnje starne. Naramenice su takođe postavljene i podesive po visini. Podesivi dodatni pričvršćivač za grudi satbilizuje teret I sprečava klizanja naramenice sa ramena.

Skladištenje

Mini Animals ima veliki odeljak sa rajferšlusom koji nudi dovoljno mesta za igračke, ćebence i lične stvari.

Dizajnirano za najmlađe

Ranac je proizveden sa kvalitetnim rajferšlusom. Postavljene fluorescentne trake daju vidljivost u mraku. Na rancu se nalazi jedna duža ručka da i roditelji mogu nositi torbu.


305-4 Kiddy

Preporučen uzrast: 3-6
Veličina: H:33 W:23 D:13 cm
Težina: 230-340 g
Materijali: vodootporan poliester
Zapremina: 12L
Kiddy – predškolski ranac za najmlađe!
“Kiddy” predškolski ranac namenjen za predškolsku decu. Pored toga može da se koriti za piknike i za izlete. Ranac teži samo 240-250 g. i proizvodi se od kvalitetnih i vodootpornih materijala. Ranac se pere u vešmašini na 30 C.
Komfort
Kiddy je komforan zbog extra mekane tapacirane zadnje starne. Naramenice su takođe postavljene i podesive po visini.
Skladištenje
Odjeljak sa rajferšlusom nudi dovoljno mesta za igračke, ćebence i lične stvari. Prednji džep je idealan za pernice ili za užinu.
Dizajnirano za najmlađe
Ranac je proizveden sa kvalitetnim rajferšlusem. Postavljene fluorescentne trake daju vidljivost u mraku. Na rancu se nalazi jedna duža ručka da i roditelji mogu nositi torbu.

305-4A Kiddy Plus

Detalji proizvoda:

Preporučen za uzrast: 3-6

Veličina: H:33 W:23 D:13 cm

Težina: 230-340 g

Materijali: Vodootporni poliester

Dodatak: naslikan adresar

Zapremina: 12L

Kiddy Plus – predškolski ranac sa dodacima!

“Kiddy” predškolski ranac namenjen za predškolsku decu. Pored toga može da se koriti za piknike i za izlete. Sličan kao “Kiddy”  samo ovaj ranac ima dodatke:

  • pričvršćivač za grudi
  • extra mekani tapacir
  • naslikan adresar
  • bočni džepovi

Težina ranca je samo 320-340g i proizvodi se od kvalitetnih i vodootpornih materijala. Ranac se pere u vešmašini na 30 C.

Komfor i pričvršćivač za grudi

Kiddy Plus je komforan zbog extra mekane tapacirane zadnje starne. Naramenice su takođe meke i podesive po visini. Podesivi dodatni pričvršćivač za grudi satbilizuje teret i sprečava klizanja naramenice sa ramena.

Opis

Odjeljak sa rajferšlusom nudi dovoljno mesta za igračke, ćebence i lične stvari. Za unutrašnji deo ranca naslkin je adresar za lične podatke ( ime, adresa, broj telefona roditelja).Prednji džep je idealan za futrole ili za užinu, a bočni džepovi za bocu sa vodom ili za kišobran.Ranac je proizveden sa kvalitetnom rajferšlusom. Postavljene fluorescentne trake daju vidljivost po mraku. Na rancu se nalazi jedna duža ručka da i roditelji mogu nositi torbu..

305-9 Mini Kiddy

Detalji proizvoda

Preporučen za uzrast:  1-3

Veličina: H:23 L:20 W:9+6 cm

Težina: cca. 260 g

Zapremina: cca. 6.5 L

Materijal: Vodootporni poliester

Mini Kiddy

“Mini Kiddy” je mini ranac dizajniran posebno za decu uzrasta od 1 do 3 godine u svakodnevnim aktivnostima, za piknike i za izlete. Težina ranca je samo 260g i proizvodi se od kvalitetnih i vodootpornih materijala. Ranac se pere u vešmašini na 30 C, na zadnjoj strani se nalazi naslikan adresar.

Extra Komfort i pričvršćivač za grudi

Mini Kiddy je komfortan zbog extra mekane tapacirane zadnje strane. Naramenice su takođe meke i podesive po visini. Podesivi dodatni pričvršćivač za grudi stabilizuje teret i sprečava klizanja naramenice sa ramena.

Opis

Veći odeljak pruži dovoljno prostora za igračke, za ćebence ili za odeću. Prednji džep je idealan za odlaganje olovke ili kutije za užinu. Ovaj odeljak je uvećan za oko 6 cm. U bočnim džepovima može se čuvati boca sa vodom (do 0,7 L) i suncobran. Gumeni kaiš na prednjoj strani torbe savršen je za čuvanje jakne, što može biti korisno za putovanja ili planinarenje.

 

Dizajnirano za najmlađe

Ranac je proizveden sa kvalitetnim rajferšlusem. Postavljene fluorescentne trake daju vidljivost u mraku. Na rancu se nalazi jedna duža ručka da i roditelji mogu nositi torbu.

338-35 Speedy

Preporučen za uzrast: 6-9god

Veličina: H 40 x L 27 x W 22 cm

Težina: 700 g

Materijali: Vodootporni poliester

Dodatak: Belmil raspored časova

Zapremina: 22 L

“Speedy” Ne samo za školu

“Speedy”je težine samo 700 g napravljena je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Ovaj model je odličan ne samo za školu već i za putovanja, izlete,treninge i druge aktivnosti dece.

Trajnost

Ojačanja sa svih strana i plasticni dugmići I ojačanje na donjem delu daju stabilnost torbe i sprečavaju da se na zemlju stavljena torba sruši

Dodaci

Ručka je obložena gumom da bi deci bilo što komotnije da nose torbu u rukama.

Prostoran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Boca sa vodom može se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)

Ergonomija

Ergonomski dizajnirana, tapacirana zadnja strana torbe obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagođene deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana. Pričvršćivači za grudi i pojas dodatno stabilizuju torbu kada dete vozi biciklo ili trči.Lako se priključuju na torbu, a ako se ne koristi, jednostavno se može ukloniti u bilo kom trenutku.

Preporučeno od strane Doktora Specijaliste!

“Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” – Prof.Dr. Maszaros Tamas sa Departmana za Ortopediju Univerziteta Segedin, Mađarska.(Vise informacija na vebsajtu)

Sigurnost

Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana, čak i kad je mračno: pažljivo postavljene fluorescentne trake sa svih strana garantuju vidljivost u mraku.

338-45 Easy Go

Preporučen za uzrast: 7+godina

Veličina: 47H x 33L x 20W cm

Težina: 1900 g

Materijali: Vodootporan poliester

Zapremina: 25 L

“Easy-Go” Funkcionalnost na visokom nivou: 2 u 1

“Easy go”je dizajniran tako da vam svakodnevno bude verni saputnik. Bilo da torbu nosite u školu, u teretanu ili na putovanje, ovaj model će savršeno odgovarati svakom vlasniku. Može se koristiti kao školska torba sa točkićima, ali mu se jednostavno može promeniti namena i koristi kao ranac. Raznovrsnost ove torbe čini je odličnim izborom za sve one koji su aktivni i koji moraju da nose teže stvari za školu ili teretanu.

Trajnost

Ojačana sa svih strana, sa jakim dnom, i visoko kvalitetnom ručkom i silikonskim točkovima, koji daju stabilnost i izdržljivost torbi. Napravljena od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala.

Dodaci

Dodati  štitnici za točkiće služe kako ne bi došlo do prljanja odeće dok se torba nosi kao ranac.

Prostoran unutrašnji prostor

Velike i prostrane pregrade mogu se koristiti za laptop, kao i za knjige i sveske svih formata. Boca sa vodom može se spakovati u bočne dzepove.

Udobnost

Dodatni sunđer stavljen je na torbu kako bi se zaštitila leđa i omogućilo svakodnevno i udobno nošenje kada se ona koristi kao ranac. Naramenice su takođe podesive i dobro obložene mekanom penom.


338-49 The Spacious

Preporučen za uzrast: 7-12 god

Veličina: H 41 L 26 W 18 cm

Težina: 1000-1100 g

Materijali: Vodootporni poliester

Zapremina: 21 L

„Spacious” Ne samo za školu

“Speedy”težak je samo 950 g Napravljen je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Ovaj model je odličan ne samo za školu, već i za putovanja i izlete.

Jedinstveni dizajn

Ova kolekcija ima uzbudljive boje koje se kombinuju sa ponavljajućim motivima, i tako prilagođava zahtevima ovog uzrasta.

Trajnost

Ojačanja sa svih strana i plasticni dugmići na donjem delu daju stabilnost i jačinu torbe. Donji deo nudi još neke opcije, dno je ojačano tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja pa ona ostaje čista.

Dodaci

Ručka je obložena gumom u cilju da deca mogu komotno nositi torbu u rukama.

Prostorani unutrašnji segmenti

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Boca sa vodom može se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)

Ergonomija

Ergonomski dizajnirana, tapacirana zadnja strana torbe obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.

Sigurnost

Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana, čak i kad je mračno: pažljivo postavljene fluorescentne trake sa svih strana garantuju vidljivost u mraku.


338-76 Miles Buddy

Preporučen za uzrast: 6+ god

Veličina: H 45.5 L 33 W 21 cm

Težina: 1320-1400 g

Volume: 15L

Materijali: Vodootporni poliester

Miles Buddy

Miles Buddy je troli torba na točkićima koja je savršen izbor na putovanja: laka je, kompaktna i trajna.

Trajnost

Ojačanje sa strane, jako dno, visoko kvalitetna ručka i točkići povećavaju trajnost torbe. Napravljena od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala.

Extra karakteristike

Postoji mogućnost da se rajferšlusom prikači pokrivač preko podesive aluminijumske ručke kada se torba nosi u ruci

Aluminijumska ručka može da se podesi na dve visine: 66cm i 78 cm. Podešavanje na visinu od 78 cm je udobna visina za roditelje.

Prostoran unutrašnji prostor sa tapaciranim pregradom za laptop

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deca da lakše raspodele njihove lične stvari, stvari za školu i za sport. Boca sa vodom i kišobran može se nositi u bočnim džepovima. A prednji džep je pogodan za futrolu ili za kutiju za užinu.


338-77 Convertible Pack

Preporučen uzrast: 6+ god

Veličina: 45.5 x 33 x 21 cm

Težina: 860-930 g

Materijal 17 L

Materijali: Vodootporni poliester

“Convertible Pack”

“Convertible Pack” je dizajniran tako da vam svakodnevno bude verni saputnik, težak je samo 860-930 g  i napravljen je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Bilo da se koristi za školu, za teretanu ili nosi na putovanje, ovaj model će savršeno odgovarati svakom vlasniku. Može se koristiti kao školska torba sa točkićima, ali mu se jednostavno može promeniti namena i koristi kao ranac. Ova torba je odličan izbor za sve one koji su aktivni i koji moraju da nose teže stvari za školu. Torba se lako može pričvrstiti na konstrukciju sa točkićima sa dve kopče na dnu.

Trajnost

Ojačana sa svih strana a pogotovo sa dna  daje torbi stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe, pa ona ostaje čista.

Tapaciran odeljak za Laptop

Torba poseduje sa unutrašnje strane i podstavljeni držač za laptop.

Obiman unutrašnji prostor

Ima 2 velika i 2 srednje velika segmenta. Velike i prostrane pregrade mogu se koristiti za laptop, kao i za knjige i sveske svih formata. Boca sa vodom može se spakovati u bočne dzepove.

Extra dodaci

Elastični držači od kaiša na ramenima osiguravaju da torba stoji na ramenima komfortno i stabilno.

Podesivni teleskop

Drška je teleskopska i ima tri različita podešavanja visine: 79 cm, 85 cm i 91 cm. Ovo poslednje podešavanje visine omogućava roditeljima da udobno vuku torbu.

Udobnost

Dodatni sunđer stavljen je na torbu kako bi se zaštitila leđa i omogućilo svakodnevno i udobno nošenje kada se ona koristi kao ranac. Naramenice su takođe podesive i dobro obložene mekanom penom.


338-78 Rocky

Preporučen za uzrast: 6-10 god

Veličina: H 39 L 27 W 17 cm

Težina: 760-800 g

Volume: 14 lit

Materijali: Poliester

Guarancija: 1 godina

Ne samo za školu

“Rocky” je dizajniran tako da vam svakodnevno bude verni saputnik, težak je samo 760-800 g  i napravljen je od visoko kvalitetnih jakih i vodootpornih materijala. Bilo da je nosite u školu ili na putovanje, ovaj model će savršeno odgovarati svakom vlasniku.

Trajnost

Ojačana sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takođe daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe, pa ona ostaje čista.

Obiman unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Unutra se nalazi mali džep za mobilni i ojačani gumeni kaiš koji služi kao držač za knjige i svesake. Ima jedna manja pregrada sa mrežom gde može staviti sitne stvari kao što su ključevi ili USB- stikovi.Boca sa vodom može se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)

Komfort

Dodatni sunđer stavljen je na torbu kako bi se zaštitila leđa i omogućilo svakodnevno i udobno nošenje. Naramenice su takođe podesive i dobro obložene mekanom penom.

Optimalna raspodela opterećenja

Pričvršćivači za grudi i pojas stabilizuju torbu i raspodeljuju jednako teret. To je jako važno kada deca voze biciklo ili trče. Dodatni pričvršćivač se lako prikopčava na školsku torbu  a ako se ne koristi, jednostavno se može ukloniti u bilo kom trenutku.


338-79 Pack It

Preporučen za uzrast: 11+ god

Veličina: H 43 L 27 W 19 cm

Težina: 480-505 g

Zapremina: 19 L

Materijali: Poliester

Guarancija: 1 godina

Ranac za školu i za izlete

“Pack it”je tećak samo 480 g i napravljen je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Ovaj model je odličan kako za školu,tako i za putovanja i izlete.

Tajni džep

Na zadnjem delu se nalazi tajni džep u kom se mogu čuvati pasoš ili drugi dokumenti.

Prostoran unutrašnji prostor sa laptop držačem

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Boca sa vodom može se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)

Komfort

Komfortna i tapacirana zadnja strana torbe obezbeđuje minimalno opterećenje kičme. Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.

338-82 Sturdy

Preporučena za uzrast : 6-10 god

Veličina: V 38 D 35 Š 19 cm

Težina: 800-840 g

Zapremina: 22l

Materijal: Poliester

Garancija: 1 godina

Sturdy

„Sturdy “ školska torba dizajnirana je za školsku decu uzrasta od 6 do 10 godina. Prednja strana ima tvrdo ojčanje što torbi daje jedinstveni izgled.Kada se torba otvori – zahvaljujući njenoj posebnoj konstrukciji; ostaje širom otvorena omogućavajući deci da udobno organizuju svoje stvari.

Trajnost

Pojačanja sa svih strana i pet tastera na dnu poboljšavaju stabilnost i izdržljivost torbe. Donji deo ima i neke dodatne funkcije: obezbeđuje da torba ostane u istom položaju kada je spuštena na zemlju i sprečava da se ona zaprlja.

Podstavljena ručka

Na vrhu je podstavljena ručka koja služi sigurnom i udobnom držanju u malim dečijim rukama.

Prostrani unutrašnji segmenti

Postoje tri glavna unutrašnja dela za školske knjige, sveske i druge predmete poput futrole. Takođe je dodat i držač za mobilni telefon. U džepu srednje veličine možete staviti ključeve, manje sveske i druge predmete. Veće knjige mogu se zasebno čuvati u drugom većem odeljku za poboljšanje uredne organizacije. U dva bočna džepa mogu staviti boce vode i kišobran.

Optimalan raspored opterećenja postignut je pojasevima na grudima i kukovima

Torba je opremljena podesivim kaišem za grudi i uklonjivim remenom za kukove za optimalan raspored tereta.

404-20 Customize-me

Preporučen za uzrast: 6-10

Veličina: H 37 L 31 W 17 cm

Težina: 1060-1100 g

Materijal: Vodootporan poliester

Dodataci: Belmil raspored časova i fluorescentni privezak za ključeve

Zapremina: 19 L

“Customize-me” Laka, jaka sa opcijiom prilagođavanja visini deteta

“Customize-me” težak je samo 1060-1100 g i napravljen je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Dodatak ”Customize me“ omogućava korisniku da podesi torbu u odnosu na visinu deteta i time postigne optimalno raspoređivanje tereta.

Trajnost

Ojačana sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takođe daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: Samo dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe, pa ona ostaje čista.

Dodaci

Na poklopcu se nalaze dve posebne ručke.Svaka je dizajnirana za različitu namenu: gumena ručka služi da torba bude sigurna u dečijim rukama, dok druga ručka služi da se torba okači u ormarić ili na čiviluk.

Prostoran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. U nju savršeno staju knjige i sveske svih formata .Torba ima proširujući prednji džep koji daje dodatni prostor za skladištenje. Boca sa vodom može da se stavi u bočni džep. (do 0.7 L)

Ergonomija

Torba je ergonomski dizajnirana sa tapaciranom zadnjom stranom koji obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.

Preporučeno od Doktora Specijaliste!

“Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” -Prof.Dr. Meszeros Tamas iz Departmana za Ortopeiju Univerziteta Segedin, Mađarska.

 

Sigurnost

Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana i kad je mračno: fluorescentni elementi postavljeni su na pažljivo odabrana mesta I dodata je reflektujuća metalna bravica koja obezbeđuju sigurnost i vidljivost deteta I u mraku.

404-5 Sporty

Preporučen za uzrast: 6-10 god

Veličina: H 38 L 32 W 21 cm

Težina: 950-1000 g

Materijal: Vodootporni poliester

Dodaci: Belmil raspored časova i flourescentni privezak za ključeve

Volume: 22 L

“Sporty” Laka i ujedno jaka torba

“Sporty” je težak samo 950-1000g i napravljen je od visoko kvalitetnih i vodootpornih materijala. Dizajniran je sa sličnim funkcijama kao ”Classy“ torba ali je veća tako da svako dete može naći školsku torbu koja mu najviše odgovora.

Trajnost

Ojačana je sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takođe daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: Samo dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe, pa ona ostaje čista.

Dodaci

Na poklopcu nalazi se više ručki različitih namena.Prva ručka je i najveća I služi da i roditelji mogu da nose torbu.Druga ručka obložena je gumom, tako da deca mogu lako da je nose u rukama. Treća ručka je postavljena pozadi da bi torba mogla da se okači na čiviluk.

Prostoran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Bočni dzepovi mogu se lako upotrebiti za skladištenje flaše sa vodom (do 0.7 l)

Ergonomija

Torba je ergonomski dizajnirana sa tapaciranom zadnjom stranom koji obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.

Preporučeno od Doktora Specijaliste!

“Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” -Prof.Dr. Meszaros Tamas iz Departmana za Ortopeiju Univerziteta Segedin, Mađarska.(Vise informacija na vebsajtu)


405-13 Classy

Preporučen za uzrast: 6-9

Veličina: H 36 L 32 W 19 cm

Težina: 900 g

Materijal: Vodootporni poliester

Dodaci: Belmil raspored časova i fluorescentni privezak za ključeve

Zapremina: 19L

“Classy” Laka i ujedno  jaka torba

“Classy” teška je samo 880-950 g i napravljena je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala.

Trajnost

Ojačana sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takođe daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: Samo dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe pa ona ostaje čista.

Classy je uvek klasičan, sad u još većem izboru

Deca imaj različite ukuse I  zato je Classy dizajniran sa najaktuelnijim temama kako bi svako dete moglo da izabere svoju torbu.

Novo: Poručite dodatni pričvršćivač za grudi

Lako se prikopčava na školsku torbu radi stabilizacije tereta. Ako se ne koristi, jednostavno se može ukloniti u bilo kom trenutku.

Dodatne osobine

Na poklopcu nalazi se nekoliko ručki različitih namena. Ručka sa gumenom prevlakom omogućava detetu da komotno nosi torbu u rukama. Druga ručka je postavljena pozadi da bi torba mogla da se okači na čiviluk.

Prostoran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Boca sa vodom moze se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)

Ergonomija

Torba je ergonomski dizajnirana sa tapaciranom zadnjom stranom koji obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.

Preporučeno od Doktora Specijaliste!

“Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” – Prof.Dr. Meszaros Tamas sa Departmana za Ortopediju Univerziteta Segedin, Mađarska.

Sigurnost

Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana i kad je mračno: fluorescentni elementi postavljeni su na pažljivo odabrana mesta I dodata je reflektujuća metalna bravica koja obezbeđuju sigurnost i vidljivost deteta I u mraku.


405-33 Mini Fit

Preporučen za uzrast: 6-8 god

Veličina: H 36 L 28 W 17 cm

Težina: 750-790 g

Materijal: Vodootporni poliester

Dodaci: Belmil raspored časova i fluorescentni privezak za ključeve

Zapremina: 17 L

„Mini-Fit”

Ovaj model idealan je za decu koja idu u zabavište ili tek kreću u školu.

Extra laka

Težina „Mini-Fit” torbe je samo 750-790g i proizvodi se od kvalitetnih i vodootpornih materijala.

Prostoran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci  da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Boca sa vodom moze se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)

Trajnost

Ojačana sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takođe daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: Samo dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe pa ona ostaje čista.

Novo: pričvršćivač za grudi!

Lako se prikopčava na školsku torbu radi stabilizacije tereta.

Ergonomija

Torba je ergonomski dizajnirana sa tapaciranom zadnjom stranom koji obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.

Preporučeno od Doktora Specijaliste!

“Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” – Prof.Dr. Meszaros Tamas sa Departmana za Ortopediju Univerziteta Segedin, Mađarska.

Sigurnost

Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana i kad je mračno: fluorescentni elementi postavljeni su na pažljivo odabrana mesta I dodata je reflektujuća metalna bravica koja obezbeđuju sigurnost i vidljivost deteta I u mraku.


405-41 Compact

Preporučen uzrast: 6-9 god

Veličina: H 37 L 30.5 W 19 cm

Težina: 920-1050 g

Materijal:vodootporni poliester

Dodatak: Timetable

Zapremina: 19 L

“Compact” – Laka i jaka torba

„Compact” je težak samo 902-1050 g i napravljen je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Oblik i linije daju torbi moderan izgled. Unutrašnjost nudi raznovrsne podeljene segmente za skladištenje školsih pribora.

Trajnost

Ojačana sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takođe daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: Samo dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe pa ona ostaje čista  i štiti sardžaj torbe od vlage.

Novi magnetski sistem zatvaranja

Ovaj model poseduje novi, nemački Fidlock sistem zatvaranja pomoću magnetnih kopči. Zahvaljujući jakim magnetima može se otvoriti jednostavnim poluokretom a zatvara se automatski. Savršena kombinacija funkcionalnosti, bezbednosti i razigranosti: Deci će se sigurno dopasti!

Optimalna rasporedjivanja tereta

Pričvršćivač za grudi stabilizuje teret pri nošenju torbi. To je jako važno kod dece  kada voze bicikli ili trče.

Ergonomija

Torba je ergonomski dizajnirana sa tapaciranom zadnjom stranom koji obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.

Preporučeno od Doktora Specijaliste!

“Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” – Prof.Dr. Meszaros Tamas sa Departmana za Ortopediju Univerziteta Segedin, Mađarska.

Sigurnost

Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana i kad je mračno: fluorescentni elementi postavljeni su na pažljivo odabrana mesta I dodata je reflektujuća metalna bravica koja obezbeđuju sigurnost i vidljivost deteta I u mraku.

Dodatne funkcije

Na poklopcu nalazi se nekoliko ručki različitih namena. Ručka sa gumenom presvlakom omogućava detetu da komotno nosi torbu u rukama. Druga ručka je postavljena pozadi da bi torba mogla da se okači na čiviluk.

Prostoran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci  da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Nudi unutrašnje džepove sa rajsferšlusom, gde je lako i sigurno skladištenje karte, ključeve i manje beleške. Unutrašnjost krije i džep za mobilni. Jedan poseban segment je dizajniran za pernicu. U prednjem džepu sa rajsferšlusom stane i kutija za užinu. Boca sa vodom moze se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)

405-42 Cool Bag

Preporučen uzrast: 6-9

Veličina: H35 x L28 x W23 cm

Težina: 1000 g

Materijal: Vodootporni poliester

Dodatak: Belmil raspored časova i fluorescentni privezak za ključeveVolume: 19 L

„Cool Pack” Laka ali jaka torba

“Cool Pack” težak je samo 900 g i napravljen je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala.

Trajnost

Ojačana sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takođe daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: Samo dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe pa ona ostaje čista.

Novi magnetski sistem zatvaranja

Ovaj model poseduje novi, nemački Fidlock sistem zatvaranja pomoću magnetnih kopči. Zahvaljujući jakim magnetima može se otvoriti jednostavnim poluokretom a zatvara se automatski. Savršena kombinacija funkcionalnosti, bezbednosti i razigranosti: Deci će se sigurno dopasti!

Novo: Poručite dodatni pričvršćivač za grudi

Pričvršćivači za grudi i pojas stabilizuju torbu I rasterećuju leđa deteta.

Ergonomija

Torba je ergonomski dizajnirana sa tapaciranom zadnjom stranom koji obezbeđuje minimalno opterećenje kičme.Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.

Preporučeno od Doktora Specijaliste!

“Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” – Prof.Dr. Meszaros Tamas sa Departmana za Ortopediju Univerziteta Segedin, Mađarska.(Vise informacija na vebsajtu)

Dodatne osobine

Na poklopcu nalazi se nekoliko ručki različitih namena. Ručka sa gumenom prevlakom omogućava detetu da komotno nosi torbu u rukama. Druga ručka je postavljena pozadi da bi torba mogla da se okači na čiviluk.

Prostoran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci  da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Nudi unutrašnje džepove sa rajsferšlusom, za lako i sigurno skladištenje karte, ključeva i manjih notesa za beleške. Unutrašnjost krije i džep za mobilni. Jedan poseban segment je dizajniran za f

Promo materijal
Contact info
Svetozara Miletica 36, Ada, Vojvodina 24430, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.