Biznis-na-stiklama

Udruženje Biznis na štiklama ima jasnu viziju da okupi i osnaži preduzetnice kako u Srbiji, tako i u regionu. Udruženje daje podršku ženama koje žele da uđu u svet preduzetništva, da što jednostavnije i sigurnije započnu sopstveni posao, a kasnije uspešno i opstanu u njemu. Nastao je kao neformalna grupa iz udruženja „Promocija zdravog života”, koje se osim delovanja u vezi sa zdravim stilovima života, aktivno bavi i promocijom ženskog preduzetništva i u avgustu 2020. i zvanično menja ime u „Biznis na štiklama“. Udruženje je osnovano 2017. godine, na čelu sa Sofijom Bajić, a najvažniji događaj za ostvarenje ciljeva Udruženja je Međunarodna stručna konferencija „Biznis na štiklama“.

WOMEN BUINESS HUB

Ženski biznis HAB je projekat za preduzetnice 85% sufinansiran sredstvima fona Interreg IPA prekogranične saradnja Hrvatska – Srbija 2014-2020. Prostor se nalazi u Vase Stajića 6,  opremljen za rad i dostupan potpuno besplatno svim preduzetnicama koje žele da koriste prostor.

KONSULTACIJE I MENTORING

Svakoga dana u dogovoreno vreme, pružamo podršku:

  • knjigovodstva i računovodstva
  • pravna pomoć
  • vođenje društvenih mreža
  • konsalting na poslovnom i privatnom planu

5. STRUČNA KONFERENCIJA PREDUZETNICA “BIZNIS NA ŠTIKLAMA” 15.juna 2021

Stručna konferencija Biznis na štiklama okuplja preduzetnice iz celog regiona sa ciljem da osnaži preduzetnice, da im pomogne da se što bolje pozicioniraju na tržištu i postignu što veće benefite u poslovanju.

PRIČE NA ŠTIKLAMA, 17.aprila 2021

Konferencija koja se održava prvi put ima za cilj da motiviše žene da  predstave svoja viđenja raznih tema i na zanimljiv način te priče iskažu publici. Vreme izlaganja je ograničeno na 10 minuta.

COFFE TIME

Održava se svakog prvog petka u mesecu. Na ovom događaju se okupljaju preduzetnice i one koje to žele da postanu sa idejom da razmene kontakte, znanja i iskustva. Prepoznato je da ovakav vid okupljanja, kroz druženje dovodi do krajnjeg cilja tj. uspešnih preduzetnica.

Contact info
Vase Stajića 6/IV, Novi Sad, Vojvodina 21101, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.