
Bliss Honey je porodična firma iz Novog Sada koja se već dve godine bavi proizvodnjom krem meda. Prilikom proizvodnje koristimo med vrhunskog kvaliteta, liofilizovano i koštunjavo voće, kao i 100% prirodne začine.
Ono što nas izdvaja od konkurencije su:
- kremasti med koji se pravi u malim serijama jer sam proces proizvodnje to zahteva,
- elegantan dizajn koji naše proizvode čini savršenim poklonom i
- savremeni pogon za proizvodnju čime smo zaokružili proces proizvodnje od košnice do krajnjeg potrošača.
KREM MED SA DODATKOM LEŠNIKA
Fino kristalisani cvetni med i lešnik (30%)
Koristi se kao dodatak ovsenoj kaši, kao namaz za palačinke, tost ili vafle i prilikom pripreme raznih poslastica.
KREM MED SA DODATKOM PISTAĆA I MORSKE SOLI
Fino kristalisani cvetni med, pistaći (20%) i morska so (0,2%)
Koristi se u kombinaciji sa sirevima, posebno plavim, kao i za pripremu raznih poslastica.
KREM MED SA DODATKOM TARTUFA
Fino kristalisani cvetni med i crni tartuf (5%)
Koristi se u kombinaciji sa sirevima ili kao preliv za sladoled i salate.
KREM MED SA DODATKOM MALINE
Fino kristalisani cvetni med i liofilizovana malina (5%)
Koristi se kao dodatak ovsenoj kaši, kao namaz za palačinke, tost ili vafle, ali i kao dresing za salate.
KREM MED SA DODATKOM JABUKE, ĐUMBIRA I LIMUN TRAVE
Fino kristalisani cvetni med, liofilizovana jabuka (5%), đumbir (2%) i limun trava (2)
Koristi se kao dodatak osvežavajućim i toplim napicima, kao preliv za salatu ili prilikom mariniranja jela od piletine i ćuretine.
KREM MED
Fino kristalisani cvetni med
Koristi se kao dodatak ovsenoj kaši, osvežavajućim i toplim napicima, kao preliv za voćnu salatu, za pripremu marinade ili kao namaz.
KREM MED SA DODATKOM KAFE
Fino kristalisani cvetni med i kafa (2,5%)
Koristi se kao dodatak kašama, smoothie napicima i u pripremi poslastica kao što je panna cotta.
KREM MED ZA HEDONISTE
Krem med nastaje procesom fine kristalizacije pri čemu se dobija kremasta tekstura meda, a kvalitet meda ostaje potpuno sačuvan. U ponudi imamo krem med bez dodataka, kao i sa prirodnim dodacima kao što su lešnik, pistaći, liofilizovano voće, kafa i tartufi.