Dača-Delux

Mesara „Dača delux“ je osnovana 2015. godine kao porodična firma i takva je ostala do dana današnjeg , mada se tim poslom bavimo već 50. godina.

 Ideja naše radnje je da se bavi proizvodnjom isključivo domaćih suhomesnatih trajnih i polutrajnih proizvoda bez aditiva i konzervansa od domaćih sirovina sa područija Srema.

Našu firmu činili su članovi porodice, a danas je firma ima 10 zaposlenih….i uspeli smo da budemo prepoznatljivi sa svojim proizvodima na tržištu.

Probajte naše proizvode i osetite razliku!

Mesara Dača je za svakog potrošača !!!

Domaći svinjski kulen, u svinjskom slepom crevu (kata), tradicionalni proizvod Srema. Proizvod koji se pravi isključivo od svinjskog mesa I klase.

Domaća Sremska kobasica – tradicionalni proizvod Srema, pravljen isključivo od svinjskog mesa I i II klase mesa.

Domaći kulen u veštačkom kolagenom omotaču (kulenova seka). Tradicionalni proizvod iz Srema koji se pravi isključivo od svinjskog mesa I i II klase uz dodatak 5% čvrstog masnog tkiva.

Sremska švargla – bareni proizvod sačinjen od mesa svinjskih glava, svinjskog srca, svinjskog jezika i fino birane svinjske kožure sečene na kocke.

Konjski kulen – domaći zanatski proizvod sačinjen od konjskog mesa I kategorije, uz dodatak 30% svinjskog mesa I kategorije, napravljen u veštačkom kolagenom omotaču.

Konjska kobasica domaći zanatski proizvod sačinjen od konjskog mesa I kategorije, uz dodatak 30% svinjskog mesa I kategorije, napravljen u prirodnom omotaču.

Domaća zanatska šunkarica. Proizvod sačinjen isključivo od mesa svinjskog buta, prebranog od vezivnog tkiva sečenog na kocke – polutrajni proizvod.

Tirolska kobasica. Zanatski proizvod, sačinjen isključivo od svinjskog mesa I i II kategorije uz dodatak mesnog testa ( prat).

Juneći parizer. Proizvod sačinjen od junećeg mesa, uz dodatak čvrstog masnog tkiva radi mozaičkog izgleda. Punjen u juneće crevo (juneći poncajg).

Konjska kobasica. Zanatski proizvod, sačinjen od konjskog mesa II kategorije uz dodatak 30% svinjskog mesa II kategorije, punjen u poluamidni omotač. Polutrajni proizvod.

Zanatska safalada i viršla. Zanatski proizvod sačinjen od biranog junećeg mesa, punjen u prirodne omotače.

Presek i aranžman svih proizvoda

Contact info
Solarski trg 2, Sremska Mitrovica, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.