DES

Tokom 60 godina poslovanja razvili smo širok asortiman proizvoda, od malih hobi kazana namenjenih ljubiteljima destilacije, do profesionalnih uređaja za destilaciju, visokih performansi, namenjenih malim i srednjim destilerijama. DES je danas multinacionalna kompanija, a eskalacijom na nova tržišta i širenjem distributivne mreže, naše proizvode stavljamo na raspolaganje kupcima širom sveta. DES brend kreira uređaje za destilaciju, čiji je cilj da obezbede maksimalan učinak i vrhunski destilat.

Premium DWA 120-150 L DWA + korpa za džin

Kod pravljenja najboljih alkoholnih pića, jedan od ključnih faktora svakako je bakarni kazan za rakiju. Sistemi za destilaciju kapaciteta 120 – 150 L, kreirani su prema zahtevima kupaca i rezultatima različitih istraživanja; premium uređaji odgovaraju potrebama proizvodnje velikih kapaciteta alkoholnih destilata vrhunskog kvaliteta i namenjeni su malim i srednjim destilerijama, za proizvodnju vrhunskog džina, rakije i drugih alkoholnih pića.

Premium DWA 300 – 1000 L

Kod pravljenja najboljih alkoholnih pića, jedan od ključnih faktora svakako je bakarni kazan za rakiju. Sistemi za destilaciju kapaciteta 300 – 1000 L, kreirani su prema zahtevima kupaca i rezultatima različitih istraživanja; premium uređaji odgovaraju potrebama proizvodnje velikih kapaciteta alkoholnih destilata vrhunskog kvaliteta i namenjeni su malim i srednjim destilerijama, za proizvodnju vrhunskog džina, rakije, votke i drugih alkoholnih pića.

Premium DWA aroma max 300 – 1000 L

Kod pravljenja najboljih alkoholnih pića, jedan od ključnih faktora svakako je bakarni kazan za rakiju. Sistemi za destilaciju kapaciteta 300-1000 L, kreirani su prema zahtevima kupaca. Aroma max kazan proizvodi velike količine destilata, u jednom ciklusu, bez potrebe ponavaljanja procesa destilacije. Premium kazani namenjeni su malim i srednjim destilerijama. Svaki kupac poručuje kazan prema sopstvenim potrebama, dodatnu opremu, kao i korpu za džin koja krajnji destilat obogaćuje aromama.

Premium DWA BPC 500 2 KOLONE

Sistem za destilaciju kapaciteta 500 L, kreiran prema zahtevima kupaca. Ovaj kazan proizvodi velike količine destilata, u jednom ciklusu, bez potrebe ponavaljanja procesa destilacije. Kazan je namenjen srednjim destilerijama i omogućuje proizvodnju više različitih vrsta pića kao što su votka, rakija, džin… Svaki kupac poručuje kazan prema sopstvenim potrebama, dodatnu opremu, kao i korpu za džin koja krajnji destilat obogaćuje aromama. U svakom momentu može se koristiti neka od opcija.

Kazan za rakiju prevrtač 80 L – sa mešalicom

Kazani za rakiju PREVRTAČI su uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića srednjeg kapaciteta namenjeni individualnoj upotrebi. Set kazana za destilaciju alkoholnih pića se sastoji od bakarnog kotla ugrađenog u ložište koje je izrađeno od hladno-valjanog lima. Ložište sadrži sistem prevrtanja koje omogućava lako punjenje i pražnjenje kotla. Uređaj koristi najefikasniji sistem vodenog zaptivanja na vencu kazana i bakarne šolje na kalpaku kazana i hladnjaku koje povezuje bakarna cev, i tako sprečava isparavanje alkoholne pare. Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom, su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra. Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina i veoma dobro utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilo kog drugog metala. Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg mirisa i ukusa.

 

CENA: 75.400,00
*10% popusta za posetioce sajma preduzetništva

 

Stabilni Kazan 120 L KV

Modeli kazana STABILNI su uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića velikog kapaciteta namenjeni individualnoj i industrijskoj upotrebi. Set kazana za destilaciju alkoholnih pića se sastoji od bakarnog kotla sa mehaničkom ručnom mešalicom, ugrađenog u ložište koje je izrađeno od hladno-valjanog lima. Uređaj sadrži dva zasebna otvora za punjenje i pražnjenje kotla i koristi najefikasniji sistem vodenog zaptivanja na vencu kazana i bakarne šolje na kalpaku kazana i hladnjaku koje povezuje bakarna cev, i tako sprečava isparavanje alkoholne pare. Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom, su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra. Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina i veoma dobro utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilo kog drugog metala. Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg mirisa i ukusa.

CENA: 130.300,00
*10% popusta za posetioce sajma preduzetništva

 

DIAMOND 350 L

Model kazana DIAMOND je uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića velikog kapaciteta namenjen individualnoj i industrijskoj upotrebi. Set kazana za destilaciju alkoholnih pića se sastoji od bakarnog kotla, ložišta koje je izrađeno od hladno-valjanog lima. Za mešanje komine koristi se elektromotor. Uređaj sadrži dva zasebna
otvora za punjenje i pražnjenje kotla i koristi najefikasniji sistem vodenog zaptivanja na vencu kazana i bakarne šolje na kalpaku kazana i hladnjaku koje povezuje bakarna cev, i tako sprečava isparavanje alkoholne pare. Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom, su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra. Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina i veoma dobro utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilo kog drugog metala (nerđajući čelik, aluminijum, itd.. ). Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg mirisa i ukusa.

CENA: 481.660,00
*10% popusta za posetioce sajma preduzetništva

Kazan Sa Kolonom 100 L / struja

Kazan sa kolonom 100 L na struju je jedinstven uređaj za destilaciju, srednje veličine sa bakarnom rektifikacionom kolonom koji služi za proizvodnju različitih vrsta pića u jednom procesu destilacije. U zavisnosti od Vaših potreba, koristeći ovaj višenamenski kazan lako možete proizvesti vrhunsku voćnu rakiju, džin, viski, vodku, rum ili druge vrhunske destilate i sve to u udobnosti vlastitog doma ili dvorišta. Laka montaža, odnosno demontaža uređaja omogućuje lak transport i upotrebu na različitim lokacijama uz značajne uštede u resursima i vremenu. Moguće je nadograditi kazan, dodajući više segmenata (podova) u rektifikacionu kolonu čime se dobija jači alkohol, što se preporučuje za visokokvalitetnu votku i rum. Kombinacijom hobi i profesionalnih kazana kreirali smo ovu Performance Hobby kategoriju u okviru koje nudimo kazane sa kolonom kapaciteta 10, 35, 100 litara. Pomoću kutije pričvršćene za kazan omogućeno je grejanje na struju, grejačima jačine 9 kW. U zavisnosti od potreba moguće je pojedinačno koristiti jačine 3, 6 ili 9 kW. Na istoj kutiji obezbeđen je prekidač za pokretanje odnosno gašenje elektromotora koji je namenjen za konstantno mešanje komine.

CENA: 465.300,00
*10% popusta za posetioce sajma preduzetništva

Contact info
Gornji Verušić 58, Subotica, Vojvodina 24106, Srbija

+381 24 664 669

+381 64 821 5026

Kontakt osoba:

Mišo Guljaš
miso.guljas@des.rs
Menadžer prodaje
+381 64 821 5544

Boris Faćol
boris.facol@des.rs
Direktor trgovine
+381 64 899 3231

LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.