Mareea

PLANTOIL FARM – MAREEA PRIRODNA KOZMETIKA

Plantoil – farm je osnovan 2010. godine kao porodično preduzeće. Ljubav prema prirodi i tradiciji u primeni lekovitog bilja prenošena je iz generacije u generaciju, a
nastavljena daljim školovanjem i usavršavanjem u tom pravcu od strane osnivača diplomiranog inženjera farmaceutske tehnologije, Marijane Đurić.

U toku svog rada primetili smo da veliki broj ljudi ima raznih zdravstvenih problema, između ostalog i dermatoloških, koji se mogu na prirodan način ublažiti i otkloniti, što je i uticalo da početak svog rada usmerimo na proizvodnju malih serija visoko vrednih prirodnih kozmetičkih proizvoda ( prirodni sapuni Aromatherapy, prirodna kozmetika Mareea, ulja, melemi, kreme..). Veliki deo vremena je utrošen na istraživački rad. Proizvodni pogon u kome se kreiraju i proizvode Mareea prirodni proizvodi se nalazi u Čelarevu, oko 25 km od Novog Sada.

Sam naziv Aromatherapy podrazumeva da u svom sastavu sadrže etarska ulja lekovitog aromatičnog bilja i njihovo aromaterapijsko i blagotvorno dejstvo na kožu.
Poznato je da su prvi zapisi o upotrebi lekovitog bilja pronađeni u ranim egipatskim i azijskim kulturama, a zatim su se znanja prenela u Grčku i druge zapadne zemlje staroga veka. Potom su poznati načini izolovanja aktivnih supstanci lekovitog bilja ( ekstrakcija, destilacija i sl.) te se proizvodi prave po tradicionalnim recepturama u kombinaciji sa novim tehnologijama i pažljivo biranim najboljim prirodnim organskim sirovinama.

MISIJA

je proizvodnja visokoprofesionalnih prirodnih proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe korisnika u cilju poboljšanja kvaliteta i zdravog načina života.

VIZIJA

je što šira popularizacija, edukacija i razvoj svesti o zdravom načinu života oslanjajući se na prirodu i njene resurse stvarajući zdrav, zadovoljan i dugovečan ambijent.

Cilj je da se znanje, sposobnosti i veštine zaposlenih usavršavaju kako bi timskim radom, inovativnošću i kreativnošću izašli u susret potrebama korisnika naših proizvoda. Sirovine za proizvodnju se nabavljaju od proverenih i sertifikovanih dobavljača poštujući i ekološke principe, a dugoročni cilj nam je da uz opremu kojom raspolažemo za proizvodnju etarskih ulja i tečnu ekstrakciju proširimo asortiman proizvoda.

Kao malo preduzeće ostvarujemo saradnju sa spoljnim institucijama i laboratorijama.

MAREEA PRIRODNA ORGANSKA KOZMETIKA

Prirodna kozmetika Mareea sadrži duh prirode i najfinijih prirodnih sastojaka hladno ceđenih bilnih ulja, etarskih ulja lekovitih aromatičnih biljaka u harmoniji sa drugim prirodnim aktivnim sastojcima a sve u službi zdrave, negovane a samim tim i lepe kože. Proizvodi prirodne kozmetike Mareea nastali su kao rezultat zahteva i potreba korisnika naših prirodnih proizvoda i u tom pravcu ćemo se i dalje razvijati.

Prirodna kozmetika ne sadrži:

  • veštačke boje, mirise i konzervanse
  • parafine i druge naftne derivate
  • silikone
  • propilen glikol

Prirodna kozmetika svom sastavu sadrži prirodne sastojke kao što su:

  • visoko kvalitetna biljna ulja, butere i i voskove,
  • biljne ekstrakte,
  • biljne vodice odnosno hidrolate
  • etarska ulja dobivena od biljaka iz kontrolisanog biološkog organskog uzgoja ili samoniklog bilja

 

Promo materijal
Contact info
Čarda 16, Čelarevo, Vojvodina 21413, Srbija

Marijana Đurić

 

LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.