Pro-Mont-Group

Kompanija “Promont Group” je laganim ali sigurnim koracima u prošloj deceniji radila na izgradnji kako svojih ugostiteljskih objekata, tako i reputacije i brenda porodične firme od poverenja.

Sa akcentom na kvalitet usluge i inovativno poslovanje podignut je Hotel „Premier Aqua“ 5* – prvi Adults Only objekat i institucija zdravstvenog turizma u Srbiji. Potom je Etno Kompleks „Vrdnička Kula“ poveo posetioce stazom zdravlja i nizao bungalove (apartmanskog tipa) uz izgradnju Etno hotela i velike sale za sve vrste događaja koji se mogu zamisliti. Nije puno vremena trebalo da u blizini nikne hotel koji će istovremeno učiniti da se zaljubite u prirodu koja ga okružuje i da osetite blagodeti lekovite vode, uz sve užitke vrhunskog spa resorta. Wellness & Spa Hotel „Fruške Terme“ 4S* je smešten na jednom od najlepših obronaka Fruške gore, na samoj ivici nacionalnog parka, idealan je za uživanje u svim bojama prirode uz bogatstvo termo-mineralne vode.

U sklopu užitaka koje hotel Wellness & Spa hotel „Fruške Terme“ može ponuditi, na raspolaganju imate wellness centar površine preko 7500m² i 1500m² termo-mineralnih vodenih površina. U sklopu wellness centra, gostima je na raspolaganju i sauna svet sa 12 sauna i parnih kupatila, slanom sobom, hamamom i unikatnom relax zonom sa vodenim krevetima. Ukoliko ste pak više ljubitelj uživanja u različitim tretmanima za telo, koji pored ultimativnog opuštanja nude i lekovita svojstva, na raspolaganju su Vam raznovrsne terapeutske i relaksirajuće masaže koje naši stručni terapeuti izvode samo za Vas.

Hotel “Premier Aqua” ima 54 smeštajne jedinice i spada u malobrojne hotele sa 5 zvezdica u Srbiji. Svojim gostima nudi vrhunski spa centar, sa bazenima sa lekovitom termalnom vodom, 3 vrste sauna, slanom sobom, parnim kupatilom, vichy tuševima, fitnes centrom i relax zonom. Poseduje  5 sala za rad kapaciteta 8-100 gostiju.

Etno Kompleks „Vrdnička kula“ je smešten ispod istoimene srednjevekovne kule, okružen zelenilom Fruške gore.  Gosti imaju na raspolaganju 22 sobe  u etno hotelu „Vrdnička kula“  i 10 etno apartmana (bungalova). Hotel raspolaže velikom konferencijskom salom do 500 mesta, sa mogućnošću deljenja u tri celine za manji broj učesnika. Svim gostima koji koriste uslugu smeštaja na raspolaganju je i manji spa centar.

U hotelu „Premier Aqua“ i etno kompleksu „Vrdnička kula“ postoji više sala za sastanke, seminare  i kongrese različitog kapaciteta  u kojima možete organizovati predavanje, poslovni sastanak ili neki veći skup.

Između Etno Kompleksa „Vrdnička kula“ i hotela „Premier Aqua“ se nalazi sportski kompleks okružen listopadnom Fruškogorskom šumom. Na površini od oko dva hektara nalaze se dva terena za tenis, teren  za košarku i odbojku građeni po najvišim standardima.

Za ljubitelje „aktivnog odmora“ preporučujemo Adrenalin Park smešten iznad Etno Kompleksa „Vrdnička kula“. Park je u vijugavom spustu od    450m,   sa preko 30 platformi za savlađivanje, 30-ak smerova različite težine i visinske razlike od preko 50m. Park, kao i sportski tereni su se pokazali kao idealna team building aktivnost brojnim posetiocima.

Ukoliko niste  pristalica sportskih događaja i aktivnog odmora, stručan tim prodaje  uvek Vam može ponuditi neku od brojnih team building paketa koje imaju u svojoj ponudi.

Hotel Fruške Terme

No. 1 terme u Srbiji!

Vodeni svet

Na preko 10,000 m2 se našlo 8 unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa termo-mineralnom vodom, temperature od 29 do 33°C i spa centrum od kojih:

 • Centralni unutrašnji bazen sa “brzom rekom” i masažerima i vodenim mlaznicama (19m x 21.5m)
 • Unutrašnjo-spoljašnji bazen za isplivavanje (21.5m x 5.6m)
 • Panoramski mozaik bazen sa pogledom na banju Vrdnik (21m x 4m)
 • Spoljašnji 25-metarski plivačko-rekreativni bazen (25m x 12.5m)
 • Veliki otvoreni bazen sa “infinity” pogledom na banju Vrdnik (18.5m x 9.5m)
 • Dečji bazen – dubine 0.3m (5.5m x 4m)
 • Dečji bazen sa pećinom i toboganom – dubine 0.5-0.8m (10.5m x 9.5)
 • 2 spoljašnja tobogana

Sauna Svet

12 vrsta sauna i parnih kupatila, hamam, relax soba i soba sa vodenim krevetima.

 • Relax soba sa vodenim krevetima
 • Kneipp staza
 • Saune: Finska sauna, Finska-panorama sauna, Ruska sauna, Hromo sauna, Infracrvena sauna
 • Parno kupatilo/Caldarium/Laconium
 • Slana soba
 • Tepidarium
 • Multifunkcionalna teretana sa najsavremenijom TechnoGym opremom

 

Kongresni centar

Kada želite da spojite posao i užitak, pruža vam se mogućnost organizacije konferencija, timbildinga i najrazličitijih događaja po najvišim standardima.

Potpuno novi, sofisticirani kongresni prostor čine prostrana kongresna dvorana i 11 konferencijskih sala – kapacitet od preko 1000 učesnika.

Prostran foaje, sa barom i satelitskom kuhinjom omogućava organizovanje posluženja i druženja, te možete izabrati pravi način da oblikujete atmosferu pre ili nakon događaja.

 

Hotel Premier Aqua

Aqua Medica

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Osnovana je 2012. godine i njom rukovodi specijalista fizijatar i akupunkturolog zajedno sa svojim timom fizioterapeuta koristeći savremenu BTL opremu. Inovativnost u radu i primena savremenih tehnologija i metoda lečenja su imperativ rada sa pacijentima.

Učešćem na takmičenju 2019. godine i osvajanjem prve nagrade za najbolji inovativni medicinski spa centar u Evropi – MEDICAL SPA, značajno se izdvajamo kao hotel i kao medicinski centar, jer nas je ova nagrada uvela u ESPA porodicu i omogućila nam nove kontakte, ideje i planove, kao i podršku za realizaciju istih. U februaru 2020.-te postali smo prvi sertifikovani objekat na prostoru Balkana i dodeljen nam je sertifikat “The international Quality System for Medical Spa and Wellness”.

Katarsys – Wellness and spa

KATARSYS centar našeg hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana i sadržaja namenjenih vašem duhovnom opuštanju i regeneraciji vašeg organizma, umirujući ambijent naših sauna i relax zone učiniće Vaše uživanje potpunim.

Slana soba (Haloterapija), Relax zona, Vichy tuševi, Parno kupatilo, Infrared sauna, Ruska banja, Finska sauna su sastavni deo naše ponude u okviru centra Katarsys.

 Unutrašnji i spoljašnji bazen

Hotel raspolaže sa impresivnim unutrašnjim i spoljnim bazenom. Unutrašnji bazen sadrži niz interesantnih bazenskih atrakcija: slapove koji Vam omogućavaju dodatnu masažu lekovitom termalnom vodom za Vaša ramena i leđa, kao i delove sa hidro-masažnim efektima koje možete sami pokretati pritiskom na dugme neposredno pored njih samih. Praktično možete uživati u stojećem ili sedećem položaju dok vas voda ugodno masira i pojačava efekat regeneracije svojim mineralnim sastavom.

Luksuzan smeštaj

Za one koji vole konfor i prostranstvo, koji prepoznaju kvalitet i udobnost nameštaja, žele kvalitetan san, znaju da uživaju u skladu boja, jednom rečju – obožavaju apsolutnu udobnost i luksuz. I sve to u prvom Adults Only hotelu u našoj državi. Sve sobe su klimatizovane i opremljene po visokim standardima sa prostranim i moderno opremljenim kupatilima sa hidromasažnim tuševima.

 

Etno selo – Vrdnička kula

Etno restoran i Vinski podrum

Etno restoran „ Vrdnička kula“, idealno mesto da se sklonite iz gradske gužve, da usporite svoj dnevni ritam i da se spojite sa prirodom. Pozicioniran u samom srcu Fruške gore i okruženju koje ima razvijenu tradiciju u proizvodnji domaće hrane, izdvojili su naš restoran kao mesto koje treba obavezno posetiti. Priprema hrane od lokalnih proizvoda uz upotrebu otvorenog plamena kao osnovnog izvora toplote, ne samo da zadovoljava gastronomske senzorne kriterijume, nego kod gostiju budi iskonske osećaje.

Kapacitet restorana sa terasom je 230 mesta. Sa terase se pruža prelep pogled na Vrdnik i Frušku goru koji može da učini da Vaš porodični ručak ili poslovna večera budu nezaboravni.

Vinski podrum kapaciteta do 130 mesta, su izuzetno pogodan za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom.

Etno apartmani – bungalovi

U tišini Fruškogorskog mira, okružene prelepom prirodom, smeštene su kuće za odmor koje će Vas svojom udobnošću očarati i učiniti da im se stalno vraćate.

Veličina svake kuće za odmor je 65m2 uz prizemlje koje poseduje dnevni boravak (opremljen sofom), moderno opremljeno kupatilo, dok se na spratu nalaze dve sobe.

Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum šest osoba.

Etno sobe

 

Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj. Moderno opremljene sobe sa prelepim pogledom na prirodu, omogućiće Vam odmor i regeneraciju celog organizma.

Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum tri osobe.

 

TEAM BUILDING 2021

UČINITE VAŠ TIM JOŠ JAČIM I SLOŽNIJIM I PRIUŠTITE SEBI I ZAPOSLENIMA NEŠTO ČEGA ĆE SE ZAUVEK SEĆATI.
Uspešna komunikacija je ključ za dobar i kvalitetan rad tima. Timski rad, kao zajednički oblik rada većeg ili manjeg broja ljudi, u velikoj meri zavisi od načina prenošenja informacija između članova tima. Ako je sistem prenosa informacija adekvatan, efikasnost članova tima je veća.

Da bismo pospešili bolju komunikaciju i stimulisali timski rad u Vašoj kompaniji pripremili smo Vam paket vežbi u kojima je komunikacija i timska saradnja presudna.

BORAVAK MINIMUM 1 NOĆENJE

 • Noćenje na bazi polupansiona
 • Neograničeno korišćenje vodenog sveta – 8 termalnih bazena
 • Neograničeno korišćenje sauna sveta (pristup starijima od 14 godina)
 • Kafe pauza dobrodošlice
 • Team building paket
 • Gratis korišćenje sale za sastanke za pratećom opremom (TV, lap top, phlip chart)
 • Neograničeno korišćenje sportskih terena, 2 teniska teran, teren za košarku i odbojku

NAGRADITE VAŠE ZAPOSLENE UŽIVANJEM U NAJVEĆEM VODENOM SVETU U ZEMLJI.

 

USKRS I PRVOMAJSKI PRAZNIK

Paket aktivan za period 29.04-06.05.2021.

BORAVAK MINIMUM 4 NOĆENJA

 • Polupansion u hotelu „Fruške Terme“
 • Neograničeno korišćenje vodenog sveta – 8 termalnih bazena
 • Neograničeno korišćenje sauna sveta (pristup starijima od 14 godina)
 • Deca do 12 godina GRATIS
 • 25% popusta na svako dodatno noćenje

Animacija za decu:

 • 30.04-02.05.2021 11:00-12:00- Igre bez granica u Dečijem vodenom svetu
 • 30.04.2021- 15:00-17:00Kreativni kutak, farbanje uskršnjih jaja i uskršnje dekoracije, kviz za najmlađe, društvene igre
 • 01.05.2021- 15:00-17:00- Sportska takmičenja u individualnim i kolektivnim igrama
 • 02.05.2021 10:00- Potraga za Uskršnjim zekom, takmičenje „Najjače jaje“

 

SALA ZA SVADBE I DOGAĐAJE ETNO HOTELA

Luksuzna restoranska sala je kapaciteta do 500 mesta, uz mogućnost deljenja u tri manje sale, za manji broj zvanica, te predstavlja idealan prostor za venčanja koje ćete godinama čuvati u dragom sećanju.

U jedinstvenom ambijentu etno naselja možemo Vam organizovati crkveno, građansko venčanje i smestiti Vaše goste u etno apartmane ili sobe hotela „Vrdnička kula“.

Profesionalni tim će uz apslolutnu angažovanost oko organizacije učiniti sve da Vaš savršen dan prođe upravo tako – savršeno. Dozvolite nam da zajedno kreiramo Vaše venčanje iz snova!

U okviru Etno kompleksa nalazi se crkva Sv. Georgija, te u našem jedinstvenom ambijentu možemo organizovati i crkveno i građansko venčanje, a Vaše goste smestiti u etno apartmane ili sobe hotela „Vrdnička kula“. Kapacitet etno naselja „Vrdnička kula“ čine 22 sobe i jedan apartman i 10 bungalova idealnih za smeštaj višečlanih porodica. Svi mladenci od nas dobijaju gratis noćenje u mladenačkom bungalovu, a za goste na svadbi smo obezbedili specijalne pogodnosti.

A kao dokaz da naša briga o mladencima ne prestaje sa završetkom venčanja imamo poklon za sve naše mladence-večera u Etno restoranu “Vrdnička kula” kao poklon za prvu godišnjicu braka.

Gosti koji koriste uslugu smeštaja mogu dodatno da uživaju i u spa centru hotela “Vrdnička kula”. Na Vama je samo da se prepustite mirisima bora, kedra, ruzmarina, mente, šumskog voća, meda i da dozvolite da Vas čari fruškogorskog vazduha i prirode povedu na nezaboravno putovanje.

Usavršili smo pretvaranje snova u stvarnost, jer mi smo apsolutni izbor za krunisanje Vaše ljubavi.

 

Contact info
Staza zdravlja 39, Vrdnik, Vojvodina 22408, Srbija
LOKACIJA