Salas-Djordjevic

Salaš Đorđević nastaje iz potrebe da porodica, koja je temelj svakog društva, ima mesto (bazu) koje mu daje sigurnost. Mesto gde će se svi rado okupljati, družiti, deliti lepe i manje lepe trenutke, ali će vas pre svega činiti srećnim. I zaista, od samog početka, ovo mesto i okruženje pružaju takav utisak – smirenost, spokoj, a opet imate potrebu da budete kreativni i u akciji. Divan spoj.

Svi uvek ponavljamo da toplu vodu ne treba izmišljati. Tako je i nastao naš moto – samo pratiti zahteve savremenog čoveka. Vođeni činjenicom da je 21 vek – vek lepote, sporta, zdravlja, zabave ali i hedonizma, nastaju segmenti u poslovanju koji su međusobno povezani i čine jednu celinu.

Osnovna zamisao jeste smeštaj – koji treba prilagoditi različitim grupama, porodicama i svakako pojedincima. Od privatnog do poslovnog sektora, ali se voditi idejom da nam moto uvek bude “al se nekad dobro jelo…”

Zašto baš mi ?

 1. zbog cvrkuta ptica i mira koje okruženje pruža – čime mi obilujemo;
 2. zbog prelepe prirode gde izađete, makar i na kratko, iz svakodnevice i obaveza, i “napunite baterije” NOVOM, svežom energijom. “Čarobna” reč je PIKNIK.
 3. zbog mogućnosti da zasadite “samo vaš kutak” kod nas.  SADNJA BILJAKA U VRTU I BAŠTI;
 4. zbog DRUŽENJE KOD BAZENA – uz domaću kuhinju i specijalitete;
 5. zbog ROMANTIKE koja je” bezvremenska”, Veče uz sveće i flašu dobrog vina. Za NOVE trenutke… ili možda STARE…
 6. zbog mogućnosti da se svi DOGAĐAJI koji se kod nas organizuju – organizuju na OTVORENOM. ” NOVA DIMENZIJA” proslavljanja
 7. zbog SPORTA NA SALAŠU – aktivni boravak u prirodi kroz sport prija i godi, ali i pomaže u održavanju vitalnosti;

Raznovrsnost se kod nas ogleda u svemu pa i u restoranskim objekatima različitih po veličini (za veću ili manju grupu ljudi) – restoran, ribarska/slavska kuća, terase kod sportskih terena i terasa kod bazena; U tim objektima salaš ORGANIZUJE

 • Privatne svečanosti: Svadbe/venčanja, punoletstva, dečije rođendane, krštenja, slave, maturske večeri, diplome, momačke/ devojačke večeri, poludnevne i dnevne izlete, sportska takmičenja sa ili bez dekoracije;
 • Poslovne događaje: seminare, koktel party, jubileje firme, treninge, poslovne ručkove/večere, promocije, zabave za zaposlene, poludnevne i dnevne izlete, ručkove/večere sa predahom, sportska takmičenja i tematske večeri.
 • Prvomajsko iznenađenje…

Ali i IZNAJMLJUJE:

 • smeštajne kapacitete za 20 ljudi tj 10 smeštajnih jedinica;
 • objekate – pojedinačno – restoran, ribarska kuća, slavska kuća, terase – kod sportskih terena i kod bazena
 • sportske terene – za: tenis, košarku, odbojku na pesku, mali fudbal, rekreativni ribolov, boćanje i dečija igrališta;
 • opremu · party šator ili pagode sa pratećom opremom – pod, svod, stolovi, šank stolovi, stolnjaci, presvlake za stolice, – kod nas ili na željenu adresu.

Preduzeće Koralšped posluje od 1994. godine. Prevashodna delatnost sedamdesetak članova kolektiva se ogleda u pružanju usluga u špediciji i spoljnoj trgovini – prilikom uvoza roba, skladištenja istih, pomoći u organizaciji transporta…

Radi obavljanja što kompletnije i profesionalnije usluge, posedujemo poslovnice u Subotici, Novom Sadu, Šidu, Sremskoj Mitrovici, Šapcu i Vranju, kao i na graničnim prelazima Kelebija, Horgoš i Srpska Crnja.

Koralšped poseduje vozni park; magacin; spreman je u svakom trenutku pružiti komitentu uslugu transporta, pretovara, carinjenja i dostavljanja robe na adresu firme. U sklopu magacina postoji i deo za skladištenje NECARINSKE ROBE, kao i dozvola za skladištenje stranih Pravnih lica kao i roba u tranzitu.

Od nedavno poseban segment čini turizam – Salaš Đorđević.

Stojimo Vam na raspolaganju i spremni smo da vas ugostimo kako biste sve ovo osetili i odlučili se za saradnju sa nama.

Izađimo iz svojih ušuškanih domova sa prvim sunčevim zracima i “otvorimo prozore NOVIH vidika”, koje će doneti NOVO iskustvo, NOVI ambijent, NOVU toplinu. Za sve što mislite da će za Vas biti NOVO dovoljno je da poželite, a Salaš Đorđević je tu da Vam pruži priliku i postanete DEO MOZAIKA koji se gradi 10 godina.

Organizacija događaja

Organizacija privatnih svečanosti, poslovnih događaji, tematskih događaji, punoletstva, dečijih rođendana, krštenja, slave, maturskih večeri, diploma, momačke/devojačke večeri…

Iznajmljivanje objekata

Iznajmljivanje restorana, ribarske kuće, slavske kuće, otvorene dvorišne terase, terase sa teniskim terenima, sportskih terena, opreme – šatora, pagoda…

Smeštaj u sobama opremljenim u etno stilu

Izaberite smeštaj prema vašim željama: Salaš pod Draškovom stejom, kuća pisaca ali i mladenaca, kuća sportista, slavska kuća.

 

Iznajmljivanje objekata

 1. RESTORAN

Sala pogodna za sve vrste događaja, kako privatnih (veće svadbe, rođendani, krštenja, dečiji rođendani…) tako i poslovnih (team building, seminari, konferencije…). Ima kapacitet do 250 osoba.

 1. RIBARSKA KUĆA

Ribarska kuća može da primi do 30 osoba, i pogodna je za sve vrste događaja, kako privatnih (manje svadbe, rođendani, krštenja…) tako i poslovnih (teambuilding, seminari…)

 1. SLAVSKA KUĆA

Kapacitet Slavske kuće je do 50 osoba, i u njoj je moguće organizovati sve vrste događaja, i poslovne i privatne svečanosti. U Slavskoj kući vas čekamo na doručku nakon noćenja. 

 1. OTVORENA DVORIŠNA TERASA

Otvorena dvorišna terasa može da primi do 100 osoba. Pogodna je za organizaciju svih vrsta događaja, kako privatnih tako i poslovnih (teambuilding, seminari, prolazni ručkovi, dečije ekskurzije…)

 1. TERASA SA TENISKIM TERENIMA

Izdvojeni prostor sa prelepom terasom koja može da primi do 60 gostiju, gde ćete se nakon dobre rekreacije zadržite sa prijateljima i porodicom i provesti trenutke u prelepom ambijentu koji samo priroda može da ponudi. A kada je tu još i animator tada poželite da se dan ne završi brzo. 

 1. SPORTSKI TERENI

Salaš Đorđević ima i dva teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku na pesku, teren za mali fudbal i teren za boćanje. Takođe imamo i dva dečija igrališta.

 1. ŠATORI I PAGODE

Salaš Đorđević svojim gostima nudi šatore i pagoda za iznajmljivanje. Možete ih iznajmiti i postaviti kod nas, ali isto tako i na željenu adresu. Usluga uključuje prevoz, montažu i demontažu. Posedujemo 6 Pagoda veličine 5m x 5m i mogu se iznajmljivati pojedinačno npr. paviljon za venčanje . Imamo šator dimenzija 36m x 15m za cca 500 zvanica. Može se iznajmljivati po segmentima (koji su dužine 3m) za željeni broj osoba. On poseduje i prateću opremu – pod, svod, stolovi, stolice, šank stolovi, klupe za venčanje.

 

Organizovanje događaja

 1. PRIVATNE SVEČANOSTI

Organizujemo svadbe/venčanja, punoletstva, dečije rođendane, krštenja, slave, maturske večeri, diplome, momačke/devojačke večeri, poludnevni i dnevni izleti, sportska takmičenja sa ili bez dekoracije..

SVADBE/VENČANJA – Organizovanje venčanja traje mesecima i zahteva dosta vremena. Zato nudimo jednostavna rešenja za pitanja kao što su – dekoracija, torta, protokol… Ono što smatramo možda i najbitnijim u ovom poslu je da smo tu zbog Vas, da podstičemo jedinstvenost jer je svako venčanje specifično na svoj način, jer ste Vi – mladenci sami takvi “posebni” i jer je dakako ovo samo Vaš dan.

 1. POSLOVNE SVEČANOSTI

Organizacija kongresa, jubileja firmi, seminara, treninga, poslovnih ručkova, zabava za zaposlene, team building aktivnosti. Svaki jubilej koji Salaš bude obeležavao će biti podeljen sa Vama koji ste nam ukazali poverenje i verovali u nas. Pobegnite iz stresnog gradskog okruženja, i u jedinstvenoj oazi mira isplanirajte svoje ciljeve i razvijte veću pripadnost timu. Imamo posebne pogodnosti za poslovne ljude i opremljene prostore sa kapacitetom od 20 – 300 mesta. Omogućili smo vam da na profesionalnom nivou organizujete seminar, trening, predavanje, sastanak… Posle postignutog cilja, prepustite se sportskim aktivnostima i dobroj domaćinskoj klopi,

a mi ćemo se potruditi da vaš boravak učinimo posebnim.

 1. TEMATSKI DOGAĐAJI

PIKNIK U PRIRODI Izađite,makar na kratko,iz svakodnevice i obaveza, i “napunite baterije” NOVOM, svežom energijom.” Čarobna” reč je PIKNIK. Zelena oaza šarolikih boja biće samo vaša.

DRUŽENJE KOD BAZENA ILI JEZERA Prostor okružen zelenom čarolijom i opojnim mirisima prirode ,uz domaću kuhinju i specijalitete ispuniće “NOVOM DIMENZIJOM” proslavljanja vama važnog događaja (rođendana, krštenja, godišnjica…)

SADNJA BILJAKA U VRTU I BAŠTI Retki su prostori na kojima možete učestvovati u sadnji ukrasnog bilja ili sadnica. I zato, ako ste sebi postavili pitanje gde, kako, odgovor je tu, pred vama. Salaš na svom zelenom prostranstvu pruža Vam nesvakidašnje zadovoljstvo, da zasadite “sami vašu biljku’.

SPORT NA SALAŠU aktivni boravak u prirodi kroz sport prija i godi, ali i pomaže u održavanju vitalnosti.

 

Smeštaj u sobama opremljenim u etno stilu

 1. PORODIČNA KUĆA

naziv je dobila po nama jer smo mi u njoj prvi boravili. A  komentari gostiju samo to potvrđuju “osećamo se kao da smo stigli kući”  –  kuća ima 100 m2 – 2 spavaće sobe, 2 kupatila, mini kuhinju i trpezariju i veliki  dnevni boravak. Ona ima sopstvenu natkrivenu terasu, sopstveni roštilj i kotlić. Tu su boravili umetnici Milan Tucović, Olja Ivanjicki; Sava Stojkov; i borave Peca Popović; …   

 1. SALAŠ POD DRAŠKOVOM STEJOM

Naziv je dobila po prof.Ređepu koji zadnjih desetak godina boravi na Salašu. Njegov boravak je vezan za UU Moderna i Dane Moderne (sada već tradicionalne manifestacije koja se održava velikim delom na salašu), kao predsednik umetničkog saveta i selektor kolonije. Ta uloga je prethodno pripadala našoj poznatoj slikarki Olji Ivanjicki. Kako profesor Ređep uvek boravi u sobama 3 i 4, terasa dobija ovaj izgled i ime upravo zbog Draškove visine. Smeštaj Pod Draškovom strejom čine 3 sobe.

 1. KUĆA PISACA ALI I MLADENACA

Kuća u kojoj su boravili naši pisci – Aleksandar Gatalica, Vladimir Pištalo i Vladan Matijević. Ova kuća je najčešće i kuća naših mladenaca pa odiše ljubavlju. Smeštaj Kuća pisaca čine 2 sobe. 

 1. KUĆA SPORTISTA

U njoj najčešće borave sportisti, svake godine među njima bude favorita i pobednika na teniskom turniru, pa je zovemo i kuća pobednika. Kuća ima 3 identične sobe Soba 8, Soba 9, Soba 10; sobe sa po 2 singl kreveta i kupatilom. Smeštaj Kuća sportista čine 3 sobe.

 1. SLAVSKA KUĆA

Pored ove četiri, tu je i SLAVSKA KUĆA, zgrada u kojoj se nalazi recepcija, a tu je i zajednička prostorija za doručak, tj. trpezarija koju svi mogu koristiti i za pripremu ostalih obroka.

Contact info
Šupljak salaš 277b, Palić, Vojvodina 24413, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.