Vinarija Dragić

Vinarija Dragić je mala porodična vinarija nastala na ideji proizvodnje vina za lične potrebe. Vina su napravljena od grožđa iz sopstvenog vinograda u kojem su pretežno autohtone sorte. Nakon više decenija iskustva u uzgajanju vinograda i proizvodnji vina odlučili smo se da ljubiteljima vina pružimo priliku da uživaju u našim proizvodima. Vinarija Dragić je sada registrovana i moderno opremljena, sa uvedenim HACCP Standardom i upotrebom najnovije tehnologije u proizvodnji vina.

Lepuška

Belo vino, zeleno žute boje, elegantnog mirisa, proizvedeno od sorte Sila, koja daje vinu mirisni karakter i plemenitost ukusa, i sorte Liza, koja daje punoću i harmoničnost.

Nemirac

Proizveden od svetski poznate sorte Sivi Burgundac, poznat i pod nazivom Pino Griđo, koja redovno daje vrhunska vina. U pitanju je belo vino koje se može piti i kao sveže, mlado vino, ali tek u svojoj punoj zrelosti, nakon godinu ili dve čuvanja i nege, redovno osvaja simpatije i najvećih poznavalaca vina.

Randes

Vino proizvedeno od sorti Muskat hamburg i Slankamenka. Randes je šarmantno, lepršavo, pitko vino, blagog karakterističnog mirisa koje se pije mlado.

Aurora

Crveno, snažno vino, kupaža je crnih sorti prisutnih u vinogradu porodice Dragić,(Kaberne Sovinjon, Merlo, Frankovka, Probus). Vino je rubin boje, somotasto mekog i punog ukusa sa blagim barik tonovima.

Pudar

Vino koje šarmira svojim izgledom. Napravljeno je od sorte Probus koja vinu daje specifičnu rubin boju sa ljubičastim primesama. Harmoničnog je ukusa i veoma toplog prijatnog mirisa.

 

Contact info
Zrenjanin, Srbija

Mina Gavrilović Marketing Menadžer PR
+381 64 8123 057

Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.