Yugo štampa

“YUGO ŠTAMPA” d.o.o. počela je sa radom 1990. godine, poslujući kao samostalna zanatska radnja “HAWAII”. Proširenje obima posla, uslovilo je i preregistraciju radnje na preduzeće, koje sredinom devedesetih menja naziv “HAWAII” d.o.o. u današnji  “YUGO ŠTAMPA” d.o.o.

Od zanatske radnje, u kojoj je osnivač bio i jedini zaposleni, koja je počela sa par sita i nekoliko kilograma boje, nakon proteklih 31 godinu, firma je dostigla zavidan nivo opremljenosti, povećan broj zaposlenih, a površina poslovnog prostora, koja je u početku bila iznajmljenih 20m2, dostigla je ovih dana oko 300m2. “YUGO ŠTAMPA” d.o.o. poseduje i sopstveni vozni park, tako da se proizvedena roba isključivo isporučuje na adresu kupca. Za proteklih 31 godinu preduzeće nikada nije bilo u blokadi, nijedan sudski proces nije vođen protiv njega, a dugogodišnja saradnja sa istim firmama je jedan od merila vrednosti naše kuće!

Priprema za štampu

Ukoliko kupac ne donese pripremu, naša kuća istu može da uradi u sopstvenom odeljenju pripreme. U situaciji smo da na nekoliko računara sa instaliranim licenciranim softverima, odradimo sve pripreme za štampu po Vašem zahtevu, u najkraćem roku.

U slučaju potrebe za eventualnim fotografisanjem, u sklopu pripreme, možemo da odradimo kako studijsko, tako i fotografisanje na terenu. U zavisnosti od obima konkretnog posla, u većini slučajeva, pripremu ne iskazujemo u kalkulacijama, naročito kod “ponavljajućih” poslova i kuća sa kojima imamo ugovorenu dugoročnu saradnju.

Što se tiče dizajniranja, ukoliko vaše želje premašuju naše mogućnosti, možemo da odradimo dizajn sa proverenim kućama sa kojima inače i sarađujemo, ili da vas uputimo direktno na njihovu adresu…

Štampa

Što se tiče same štampe, YUGO ŠTAMPA je za proteklih 31 godinu najviše napredovala, tako da je u opštini Bačka Palanka trenutno lider što se tiče mogućnosti kako u samoj ofset štampi, tako i ostalim fazama proizvodnje. Od nekad široko zastupljenih Rotaprinta pa do danas i van štamparski poznatih Roland-a, Heidelberg-a…

U ovom trenutku posedujemo Heidelberg GTO 46, Dominant 515 i dvobojni Ryobi 522 kao i dvobojni Roland Favorit. Prateći trendove, u Yugo Štampi možete dobiti i kvalitetnu digitalnu štampu, pogodnu za male serije i kada nam vreme nije saučesnik.

Kontrolu štampe obavljamo i uz pomoć denzitometra, koji je postao sastavni deo svakog naloga zbog sve većih zahteva tržišta. Prosto rečeno, sve oko Vas, izrađeno na papiru, može da se štampa u našoj kući. Od vizit karata, memoranduma, pozivnica, raznih obrazaca (faktura, otpremnica, naloga…), flajera, kataloga, časopisa, knjiga, plakata, autobuskih karata, fascikli.., pa do različitih kutija kako za pojedinačno, tako i za zbirno pakovanje vaših proizvoda. Takođe, uštampavamo i koverte koje možete kupiti u našoj kući ili doneti vaše.

Dorada

Sve što se odštampa, mora i da se doradi. Grafičku doradu smo pokušali i uspeli da organizujemo u sopstvenoj režiji. Grafički nož za sečenje marke Wohlenberg je veoma bitna karika kako u početnoj fazi kada se hartija seče pre štampe, tako i u fazi sečenja gotovih proizvoda na konačnu meru. Fotoćelije obezbeđuju bezbedan rad na mašini.

Heidelberg cilindar 54 x 71 cm je mašina na kojoj se štancaju fascikle, razne kutije, numerišu karte, ricuju razne nalepnice… jednom rečju “devojka za sve”, koja svojim kapacitetima prevazilazi naše potrebe tako da osim na Rolandu B2 i na njemu vršimo usluge drugim štamparijama.

Posedujemo i automatsku zaklopnu štanc mašinu sa zlatotiskom, marke Gietz.

Automatska mašina za plastifikaciju odrađuje, ukoliko proizvod zahteva, bilo sjajnu bilo mat plastifikaciju. Falc mašina, vaše flajere savija na jedan ili dva prevoja u “U” ili “Z” varijanti.

Perforirka širine 90 cm perforiše sve vrste obrazaca, autobuskih karata i drugih prizvoda koji imaju potrebu za mogućnost cepanja po porforaciji.

Najatraktivnija usluga u našoj štampariji je UV lakiranje koje je upravo ovih dana krenulo sa radom. Uz šivačicu za časopise i blokovsku robu, posedujemo i nekoliko pomoćnih mašina i uređaja pomoću kojih se zaobljavaju uglovi na džepnim kalendarima, raznim karticama. Ti je i neizistavan uređaj za perforaciju i postavku spirale za sve vrste višelisnih kalendara, seminarskih radova, cenovnika…

Katalozi, prospekti

Oznake prostorija, table za vrata

Deklaracije, otpremnice, memorandumi

Cenovnici, jelovnici, promotivni materijal

Vizit karte na specijalnim papirima sa zlatotiskom, hologramskim folijama, suvim žigom, uv lakom

Monografije, planeri, kalendari

Koverte raznih dimenzija i oblika sa kolor štampom ili zlatotiskom

Fascikle raznih dimenzija, oblika i namena

Reklamne kese u raznim dimenzijama

Komercijalne kutije

Contact info
Sonje Marinković 11, Čelarevo, Vojvodina 21413, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.